Як зробити так, аби смартфон швидше заряджався: все, що потрібно – ввімкнути одну функцію

Ця функція доступна для всіх телефонів, навіть для кнопкових

Кожен активний користувач гаджетами ненавидить ті моменти, коли в метушні потрібно вишукувати відповідне джерело енергії, щоб підзарядити смартфон або лептоп. І в 99% випадках це відбувається в найнезручніший момент.

Переважно на повний заряд зазвичай йде від 3 до 10 годин, залежно від блоку живлення.

Ось тільки не всі знають, що цю процедуру можна значно прискорити. Достатньо на своєму девайсі включити функцію, яка була там із самого її початку.

Йдеться про «режим польоту».

Тут все просто: коли телефон перебуває у своєму стандартному режимі, він раз у раз намагається зв'язатися з мобільними вежами і правдиво визначити де ви знаходитесь.

Модуль GPS, безумовно, можна знеструмити, тим самим зменшивши завантаженість на акумулятор, але геолокація відновиться через мобільну мережу замість супутників.

 

При погіршенні якості зв'язку витрата енергії виросте ще більше.

Наскільки швидше заряджається смартфон в режимі польоту? В ході написання статті ми зустріли всілякі цифри, що визначають прискорення процесу зарядки: на 1,5% швидше, на 10%, 20% і т. д.

А все тому, що виграш у часі детермінується декількома факторами. А саме:

  • станом акумуляторної батареї;
  • моделей смартфона (і місткістю акумулятора);
  • показником енергозабезпечення радіомодулів (він не завжди ідентичний навіть для одного і того ж мобільного пристрою).

У нашому випадку, за перші пів години зарядки iPhone SE 2020 в стандартному режимі місткість батареї відновилася лише на 28%, тоді як в авіарежимі – на 33%.

 

Загалом авіарежим допоможе заощадити до 10-15 хвилин. Звичайно, режим польоту вкорочує час зарядки лише в тому випадку, якщо ви при цьому не використовуєте смартфон.

До речі, режим в літаку на комп'ютері теж спрямований на те, щоб заглушити всі передавачі – тим самим ви прискорите підзарядку аналогічно мобільному девайсу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень