Призи на Радіо Трек від магазину «Макромеблі» виграли троє рівнян

Вони телефонували на прямі ефіри і брали участь у розіграшах, відповідаючи на запитання про меблі

Радіо Трек поспілкувався з усіма трьома додзвонювачами. 50-річний Юрій Венгерець, який працює у приватній фірмі і є активним нашим слухачем, виграв автомобільну подушку від магазину «Макромеблі». Він розповів:

Радіо Трек слухаю давно. І неодноразово вигравав подарунки, беручи участь у розіграшах призів: і цукерки, і чай. Відповідь на запитання ведучого останнього разу здогадався. Раніше про магазин «Макромеблі» не знав. Тож побував там вперше, коли мені вручали приз. Автомобільна подушка від «Макромеблів» особливо сподобалася доньці, бо у нас є авто. Ще не користувалися нею. Але призом задоволені.

Юрій Венгерець

39-річна  Наталія Соколовська, яка працює касиром на торговому підприємстві, виграла пуфик:

Радіо Трек слухаю стільки, скільки проживаю у Рівному. Зараз моїй дитині 18. А коли їй було десь 2 роки, я, взявши участь у розіграші на радіо, виграла квитки на концерт гурту «Іванушки-Інтернешенел». Це був перший мій виграш. Тобто десь 16 років тому. Відтоді я постійно телефоную на ефіри, хоча і важко дотелефонуватися. Вигравала квитки на спідвей, у театр.

 

А останній виграш став несподіванко. Переді мною в ефір телефонував мужчина і не вгадав відповіді на запитання. Тож я, відповідаючи, просто «тицьнула пальцем у небо» - і вгадала. Тому це дуже приємно. Особливо тому, що в суботу мені якраз привезли замовлені меблі – туалетний столик. І я планувала до нього пуфик купувати. І треба ж, щоб так пощастило: подарунок від магазину «Макромеблі» чудово підійшов до туалетного столика.

Наталія Соколовська

Наталія Соколовська каже, що завдяки подарунку відкрила для себе магазин «Макромеблі». Адже досі про нього нічого не чула.

43-річний Олег Селіванов працює на приватному підприємстві складальником жалюзі. Він теж давно слухає Радіо Трек. Каже, що не менше 10 років. І, звісно, бере участь у розіграшах у прямих ефірах. Він каже:

Не раз вигравав: каву, цукерки. Виграш сидіння для стільця «Юсліп» став приємним сюрпризом. Але я ще не встиг його забрати у магазині «Макромеблі». Тому поки враженнями не можу поділитися.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень