«Не хочуть служити». Призовна кампанія на Рівненщині: де найбільші проблеми

У деяких районах план уже майже виконали

На Рівненщині триває осінній призов до Збройних сил.

За місяць в області вже сформувалися райони-лідери у виконанні плану. Це Острозький та Гощанський райони, а також місто Вараш. Там осінній план виконали на понад 90%, повідомив голова призовної комісії Сергій Подолін.

Однак є і райони, для яких проведення призовної кампанії доволі проблемне. Як зазначив військовий комісар Рівненщини Валерій Куценко, показник у менш як 50% демонструють Рівненський, Володимирецький, Березнівський та Зарічненський райони, а також обласний центр.

Через це голів районних адміністрацій та органи місцевого самоврядування закликають згуртуватися і вжити всіх необхідних заходів для безумовного виконання областю планового завдання.

Крім того, Сергій Подолін звернув увагу щодо якості проведення медичного огляду призовників. Він доручив головам РДА провести відповідні наради за участі новообраних голів ОТГ, представників правоохоронних органів та інших причетних до якісного виконання планового завдання. За його словами, саме завдяки злагодженій роботі медиків, органів місцевого самоврядування та районних адміністрацій, поліції та військкоматів кампанія осіннього призову може бути виконаною на 100%.

За словами начальника облуправління охорони здоров’я Олега Вівсянника, призовники з районних/міських територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на Рівненський ОЗП повинні мати результати тестів ІФА.

За матеріалами Рівненської ОДА

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень