«Жоден призовник без довідки про ІФА-тестування на збірний пункт не потрапить», - військовий комісар Рівненщини

Перша відправка до ЗСУ запланована вже на завтра

На обласному збірному пункті, що в селищі Здовбиця, нині - гаряча пора. Зараз призовні медичні комісії, за необхідності, готові працювати навіть без вихідних, передає «Армія Inform».

Як зазначив військовий комісар Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Валерій Куценко, наразі планове завдання першої відправки область виконує на 100%, а загалом весняного призову – на понад 50%:

Перша відправка до Збройних Сил України планується вже 15–17 червня.

 

Ми забезпечені усіма необхідними індивідуальними засобами захисту. Жоден призовник, який не матиме довідки про проведення ІФА-тесту, на обласний збірний пункт не потрапить. Їх тестуватимуть у районах, а в разі виявлення позитивних результатів робитимуть ще й ПЛР-тести.

 

Щодо обсервації, то її молоде поповнення проходитиме упродовж двох тижнів уже у військових частинах.

Важливо, щоб забір матеріалу для ІФА-тестів проводився за день до відправки, каже заступник начальника облуправління охорони здоров’я Ігор Добровольський. Голови медкомісій повинні чітко скоординувати роботу щодо тестування призовників. Тим більше, кошти на це в області вже виділили.

На призовному пункті зараз діють карантинні обмеження, тому вхід на медичну комісію - не більше 5 призовників. Решта - чекають на подвір’ї, дотримуючись дистанції.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень