«Привітали» з 23 лютого: на Донбасі є загиблі та поранені, навіть серед цивільних

Протягом минулої доби, 23 лютого, в районі проведення ООС було зафіксовано двадцять порушень режиму припинення вогню

За повідомленням штабу ООС,

Поблизу населеного пункту ЗАЙЦЕВЕ збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем.

 

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, ще один – отримав поранення.

Неподалік КРАСНОГОРІВКИ противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля ПІСКІВ – з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї.

Внаслідок обстрілу отримав вогнепальне поранення один український захисник.

Обстріли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели неподалік ШУМІВ, ПРИЧЕПИЛІВКИ, КАТЕРИНІВКИ, в районі населених пунктів АВДІЇВКА, ЛУГАНСЬКЕ, ЗОЛОТЕ-4, МИРОНІВСЬКИЙ, ГНУТОВЕ, ПАВЛОПОЛЬ, НОВОСЕЛІВКА ДРУГА.

Крім того, 23 лютого збройні формування Російської Федерації із забороненого озброєння, відкрили вогонь і по Хутору Вільному, що на Луганщині.

Для обстрілів мирного населення окупанти застосували станкові протитанкові гранатомети, а також здійснили дистанційне мінування населеного пункту.

Під вогонь російсько-окупаційних військ потрапив мирний мешканець 1947 року народження. Близько 17.25 на його подвір’ї вибухнула міна, внаслідок чого чоловік отримав важкі множинні поранення.

 

Першу медичну допомогу постраждалому було надано військовими медиками, після чого його було доправлено до лікувального закладу. Медики декілька годин поспіль намагались врятувати життя чоловіка, та, на жаль, від важких поранень він помер.

Зібрані в повному обсязі матеріали, будуть спрямовані до СВ СБУ м. Сєвєродонецька для вирішення питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками складу злочину передбаченого ч.2 ст.258 КК України – Терористичний акт.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень