Іменне «золото» Чемпіонату Європи та підготовка до Олімпіади: Наталя Прищепа розповіла про спорт та життя

21-річна рівняка, чемпіонка Європи з бігу на дистанції 800 метрів, повернулася із Польщі, де готувалася до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро

Спортсменка не знає, чого очікувати від Олімпіади, адже їде туди вперше. Стартуватиме Наталя в Бразилії 17 серпня. Її тренери наполягають на тому, аби Національний олімпійський комітет посприяв тому, щоб спортсменка прибула на змагання за два дні до старту, адже і кліматичні умови, і психологічне навантаження можуть відбитися на її стані.

 

Нагадаємо, 10 липня Наталя Прищепа на чемпіонаті Європи в Амстердамі виборола «золото», що стало єдиною медаллю збірної України з 85 атлетів. Як вже повідомляло Радіо Трек, її перемогу хотіли скасувати. Докладно про цю ситуацію Наталя Прищепа розповіла кореспонденту Радіо Трек:

 

 

- Не зовсім приємний для мене момент. Апеляція подавалась через те, що я не могла вийти, я була в «коробочці» і просила дівчат, щоб  вони мене пустили. Я просто бігла і стукала одну з них по плечу. Я її не штовхала, не била, просто легенько попросила, щоб вона мені дала дорогу, щоб я могла вийти. Я не знаю, чи вона зробила це свідомо чи ні, але вийшло, як вийшло. За це вони подали апеляцію, що, ніби я її зачепила.  

 

Але, при розгляді апеляції не підтвердилося те, що Наталя завадила французькій спортсменці.

 

 

Вже у Рівному чемпіонка зустрічалася із міською владою, яка пообіцяла допомогти їй із вирішенням квартирного питання, адже дівчина проживає у 4-кімнатній квартирі з батьками та двома братами, один з яких одружений, і з двома племінниками. А голова облдержадміністрації вручив спортсменці сертифікат на 25 тисяч гривень.

Після Олімпіади, на початку вересня, Наталю запрошують взяти участь в легкоатлетичних змаганнях «Діамантова ліга», загальний призовий фонд якої становить 8 млн доларів. До слова, вдома у спортсменки досі лежать три не підписані контракти з Італії, Франції та США.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень