Перемогу рівнянки Прищепи хотіли скасувати

Втім, апеляційну скаргу не задовольнили

Цими вихідними Наталія Прищепа, легкоатлетка з Рівного, прославила наше місто на всю Європу. Нагадаю, як ми уже повідомляли, вона принесла нашій збірній «золото» на чемпіонаті Європи з легкої атлетики, який відбувся в Амстердамі. На дистанції 800 метрів Наталі не було рівних.

Нам вдалося поспілкуватися із тренером Наталії Прищепи – Андрієм Попеляєвим. За його словами, перемога була не легкою, адже під час забігу інші спортсменки практично стояли перед рівнянкою стіною, втім їх таки вдалося обійти. Прикметно, що французи навіть подавали апеляцію на результати цього забігу, але апеляцію Європа відхилила. Як відзначив Андрій Попеляєв, усі дівчата, які також були на Чемпіонаті Європі перебувають у піднесеному настрої та задоволені результатом.

До слова, уже сьогодні рівняни повертаються з Амстердаму у Київ, звідки одразу вирушають на збори до Польщі. У Рівне Наталія Прищепа приїде тільки на початку серпня, перед відльотом на Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро.

Ми також зв’язалися із начальником міського управління молоді і спорту Сергієм Шевчуком, який поділився з нами враженнями від успіхів нашої спортсменки:

Приємно, що саме єдину медаль збірній України принесла саме наша Наталія Прищепа. Безумовно радісно, але не лише нам, а й тренеру, і спортсменам. Але попереду Олімпійські ігри, і я хотів би щоб на досягнутому спортсмени не зупинялися. Наталка попадає в збірну, виграла ліцензію і саме основний старт в житті Наталії буде - Олімпійські ігри, - каже Сергій Шевчук. 

Крім Наталії Прищепи, на Олімпійські ігри їде ще 6 спортсменів – це також легкоатлетки Ольга Земляк, Світлана Станко, Олена Колісніченко, Ольга Котовська, а ще у кульовій стрільбі Рівненщину на Олімпіаді представлятиме Олег Омельчук, а у плаванні – Михайло Романчук.

За словами Сергія Шевчука, наше місто щоразу має своїх представників на Олімпійських іграх.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень