Принц Гаррі заручився

А його наречену назвали «непідходящою»

У понеділок, 27 листопада, стало відомо, що принц Гаррі та американська актриса Меган Маркл заручилися.

«Його Королівська Високість принц Уельський з радістю повідомляє про заручини принца Гаррі і міс Меган Маркл. Весілля відбудеться навесні 2018 року. Додаткові деталі одруження будуть оголошені пізніше. Його високість і міс Маркл заручился цього місяця в Лондоні. Принц Гаррі вже поставив до відома Королеву та інших близьких членів сім'ї. Гаррі також отримав благословення від батьків міс Маркл. Пара буде жити в котеджі Ноттінгем в Кенсингтонському палаці», - йдеться в заяві.

Схоже, все скептики зможуть, нарешті, заспокоїтися і навіть повірити, що шанс зустріти справжнього принца і вийти за нього заміж - цілком реальний.

Також стало відомо, що Меган вже закінчила зйомки в серіалі «Форс-мажори» і переїхала жити до Лондона.

Цікаво, що не всі у захваті від вибору Гаррі. Так, видання «The Spectacor» написало у Twitter, що

Меган Маркл – непідходяща пара для принца, адже вона – розлучена американка.

На захист Меган Маркл стали чимало людей, які почали висловлювати свою думку в Twitter. Не залишилася осторонь і знаменита письменниця Джоан Роулінг, яка написала твіт з хештегом #TeamDivorcée на підтримку Меган. Дехто ж згадав, що батько Гаррі, принц Уельський, також одружився з розлученою Каміллою Паркер Боулз. Крім того, всі знають історію про те, як король Едвард VIII у 1936 році зрікся британського престолу зараду шлюбу з двічі розлученою американкою Волліс Сімпсон

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень