Приміщення Рівненської ОДА хотіли зайняти силою, якщо не легалізують бурштин (ФОТО)

Активісти з Києва

Кілька десятків  молодиків на чолі з активістом із Києва погрожували зайняти Рівненську облдержадміністрацію, якщо там не сприятимуть легалізації бурштину.

Схожу акцію вже проводив рівненський активіст Ярослав Гранітний, зібравши близько півтисячі студентів різних вишів. Детальніше читайте тут: 

З ножами та сльозогінним газом: рівненські студенти мітингують під ОДА (ФОТО)

Пізніше так звані активісти зізналися для ЗМІ, що акція була проплачена.

Цього разу молодики знову відмовлялися спілкуватися з журналістами та поліцейськими, а за всіх говорив Юрій Клейнос.

Чоловік назвався київським активістом, який прийшов з громадою вимагати легалізації бурштиновидобування:

Я прийшов сюди, щоб Маляренко Олексій Вікторович (справжнє ім'я голови РОДА Муляренко Олексій Віталійович, - ред.) посприяв законному видобутку бурштину. Ви – працівники міліції, СБУ, обласна адміністрація зацікавлені у нелегальному видобутку бурштину та перешкоджаєте законній акції.

Постояти під стінами РОДА все ж не вдалося. Під час словесної перепалки чоловік сказав, що акція незареєстрована. Правоохоронці своєю чергою заявили, що дізналися про зібрання під ОДА з власних джерел.

Через те, що мітинг несанкціонований, його організатора Юрія Клейноса патрульні забрали до відділку.

По дорозі до поліцейського екіпажу чоловік кидав заяви, що його затримання – справа рук «бурштинової мафії», яка проти легалізації, а патрульні за словами «активіста», після затримання вивезуть його в ліс та закопають живцем.

Молодиків, які прийшли  разом з паном Юрієм, розігнали представники «Національного корпусу». Плакати, які молодь принесла з собою – утилізували.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень