Провідниця відправила фронтовика спати у тамбур, бо від нього «погано пахне»

Військовий їхав з Дніпра у Київ

Віктор Якименко (фото з допису в Instagram)

Про шокуючу історію в Instagram написала волонтерка Любов Оліградська.

Сьогодні ми отримали неприємну звістку (про цю подію ми дізнались від дочки військового @lllliubov) і впевнені, що про це мають знати всі!, - написала Любов. Її текст подаємо без змін:

11.11 один з військовослужбовців, який боронить нашу державу, Якименко Віктор Іванович він служить в військовій частині «А7107», їхав у відпустку до родини з Дніпра в Київ, потягом номер 731, взяв квиток на потяг іііііі… замість того щоб приймати вдячність від людей яких боронить… дуже «вічлива» провідниця/провідник попросила/в його вийти в тамбур і спати там, бо… бо від нього погано пахне, - пише волонтерка.

Жінка також оприлюднила квиток військового. Потяг Дніпро-Київ №731 (Інтерсіті).

У дописі також зазначається: Хочеться запитати в Укрзалізниці, як вони ставляться до цього?

Наразі коментаря від компанії немає.

Ми думаємо ви всі не один раз бачили фото і відео з передової, напевне ж там у всіх п‘ятизіркові окопи з душем, ванною і біде? Війна не пахне фіалками і люксовим парфумом, вона пахне потом, кров‘ю і смертю! Всі військові, які боронять нашу державу роблять все можливе і неможливе, щоб ніхто з нас не знав цього запаху! І це неприпустимо, щоб люди які купили квиток, йшли спати в тамбур, а тим більше ті, які боронять нас з вами!

Волонтерка не знає імені провідниці/провідника, тому просить про розголос. Адже військовий провів у тамбурі 7 годин.

Допис зібрав тисячі реакцій і коментарів:

innabryka Всіх турбує лише провідниця, а люди, які пожаліся на військового вас не турбують??? Потрібен розголос не лише імені провідниці, а й тих "людей «чистоплотних», які їхали поряд!!!


karinasinka Це просто жах! хоча в 2015 коли мій тато заїхав з ато до мене , хотів зашити свій спальний мішок в ательє . Так швачка в ательє говорить «фуууу.. я ще не візьму .воно смердить» мій тато ледве стримав сльози .. місто Миколаї ательє в будівлі магазину Ідея .

 

nataliachernjavska

Але питання не лише до Укрзалізниці, а у людях, які їхали у потязі.

В Укрзалізниці відреагували на ганебну поведінку провідниці. Там повідомили, що для працівників проведуть тренінги, аби подібне більше не повторилося. На своїй сторінці в Інстаграмі Укрзалізниця опублікувала такий допис:

Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захисникові провести решту подорожі в тамбурі.

 

Висновки наступні:

 

Негайно організовуємо тренінг для стюардів з дбайливого і уважного ставлення до захисників, бо їм вистачає стресу за межами поїзда;

 

Звертаємось до пасажирів по терпіння та повагу: від наших захисників не завжди пахне лавандою, але від них пахне сміливістю так, що ворог тікає на інший берег Дніпра.

 

Якщо схожа ситуація трапиться на ваших очах, ми просимо сповістити про неї негайно — начальникові поїзда, контактному центру або прямо у месенджері — і реагуватимемо блискавично.

 

Бо на дев'ятому році війни залізничники, які щодня перевозять захисників та їхніх родичів, поранених та біженців, не можуть дозволити будь-якого прояву неповаги на борту українських поїздів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень