Таки добилися свого. На залізниці росіяни скоїли масовий теракт: 15 – вбито, 50 – поранено (ВІДЕО)

Цього дня Укрзалізниця просила пасажирів відкласти поїздки

У середу, 24 серпня, російські окупанти обстріляли залізничну станцію Чаплине на Дніпропетровщині. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час виступу у Раді безпеки ООН.

– Унаслідок удару росіян загорілися 4 пасажирські вагони. За попередніми даними, 15 людей загинули, ще 50 отримали поранення.

 

Рятувальники працюють. Але, на жаль, кількість загиблих може зрости. Так ми живемо щодня. Так росія підготувалася до цього засідання Радбезу ООН, – каже Зеленський.

Наразі триває ліквідація наслідків терористичного акту росії щодо українців.

Нагадаємо, влада попереджала про можливе зростання випадків агресії зі сторони росії, людей просять не ігнорувати сигналів повітряної тривоги. Укрзалізниця просила пасажирів відкласти свої поїздки.

ОНОВЛЕНО о 23:23

У традиційному вечірньому зверненні Володимир Зеленський підсумував сьогоднішній день і повідомив, що кількість жертв у Чаплиному зросла:

Чаплине – наш біль сьогодні.

 

Станом на цю хвилину – 22 загиблих, з них п'ятеро згоріли в машині, загинув підліток, йому було 11 років, російська ракета зруйнувала його будинок.

 

Пошуково-рятувальні роботи на залізничній станції тривають.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень