Чого чекати найближчих 48 годин: Військовий експерт назвав головну загрозу для України

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги

Цими днями експерти прогнозували Україні велику загрозу ракетних обстрілів з боку росії. Своїм громадянам Америка навіть порекомендувала покинути Україну.

Військовий експерт Олег Жданов наголосив, що підвищена небезпека для України дійсно є і сьогодні, і завтра. Втім, він зауважує, що обстрілів побільшає ближче до вечора, особливо – вночі.

Підвищена небезпека для нас є і сьогодні, і завтра. Поки що (станом на першу половину дня – Ред.) нічого незвичайного не трапилося. Щодо обстрілів Дніпра – його обстрілюють майже постійно, через день. А Нікополь – постійно.

 

Минула перша половина дня – вони самі щойно прокинулися, продерли очі, подивимося, що буде ввечері. Обстрілів більшає ближче до вечора, особливо – вночі.

 

Цей час рахується найефективнішим для завдання ударів — вночі більше людей знаходяться в одному місці. Якщо це житловий квартал, то всі сплять вдома, — сказав Олег Жданов.

Експерт зауважив, що не варто розраховувати, що на День Незалежності зменшиться активність російських окупантів. Вони будуть нарощувати наступ особливо на сході України:

Найбільша загроза в тому, що вони можуть завдати групових ракетних ударів. На масований удар у них сил навряд чи вистачить, а групові удари, наприклад, цілком ймовірні.

 

Можуть обрати область чи населений пункт та здійснити груповий ракетний удар. Наприклад, як сьогодні по Дніпру чи Миргороду.

 

За військовими стандартами рахується, що 2 та більше ракет – груповий удар. Близько 10-20 ракет – це масований, - додав Жданов.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень