Найдешевший день – вівторок: Відомо, скільки коштує квиток з Рівного до Києва у I класі новим потягом (ФОТО/ВІДЕО)

Він вже місяць курсує через Рівне

23 серпня на станції Укрзалізниці «Рівне» вперше за довгий час почав курсувати швидкісний двоповерховий «слоник» Skoda EJ675. За цей короткий період маршрут має попит серед пасажирів, повідомила Радіо Трек працівниця залізничного вокзалу.

Жінка каже, що шампанського, як у літаках, там не пропонують, але можна перекусити в бортовому кафе. Салон потяга підвищеного комфорту, є кондиціонери, все чисто і красиво.

Яка вартість проїзду

Ціни на квитки різні, зауважують у довідковому бюро. Найдорожчі дні – п’ятниця та неділя:

- От, наприклад, завтра, 25 вересня, квиток з Луцька до Києва I класом коштуватиме 646, 18 грн. II клас – 371, 78 грн. І є ще квитки за 171, 62 грн. Це місця на поперечних рядах.

 

З Рівного до Києва у неділю I класом проїзд коштуватиме 579, 76 грн. II клас – 325,89 грн і 150, 43 грн, кажуть у довідковому бюро залізничного вокзалу.

У вівторок вартість квитків найдешевша.

- У вівторок, 27 вересня, квиток з Луцька до Києва I класом коштуватиме 584, 54 грн. II клас – 337, 62 грн і 157,48 грн.

 

З Рівного до Києва I класом коштуватиме 515, 77. Квиток на II клас – 296,32 грн і 138,40 грн.

 

ВАЖЛИВО

Швидкісний двоповерховий потяг у Рівному відправляється винятково з 4 колії. На першу колію він ніколи не прибуває через те, що не проходить по висоті. Тривалість поїздки з Рівного до Києва близько 4,5 годин.

Найвигідніше купувати квитки у касі вокзалу.

До слова, можемо зауважити, що, аби подорож для пасажирів була комфортною, у потязі працюють провідники. Здається, що для роботи на цьому маршруті провели конкурс краси серед залізничників — усі у випрасуваних сорочках, гарні, привітні та усміхнені.

Побачити швидкісний потяг можна на відео Твоє Рівне:

Довідково: Два поїзди Skoda EJ675 було придбано перед чемпіонатом з футболу Євро-2012. Зазначені електропоїзди є двосистемними (курсують електрифікованими дільницями на постійному та змінному струмі), кожен складається з 6 двоповерхових вагонів і має 636 місць. Електропоїзд розрахований на експлуатацію зі швидкістю до 160 км/год.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень