Проти Віктора Шакирзяна використовують технічних кандидатів

Про це заявив голова ГО «Рівне Разом»

[media=201142]

Рівненські ЗМІ повідомляють, що один із технічних кандидатів на посаду міського голови. Рівного з метою підвищення власної впізнаваності викликає на публічні дебати лідера електоральних уподобань рівнян Віктора Шакирзяна.

У засобах масової інформації активно поширюється повідомлення про те, що Ігор Мічуда, який, кажуть у «Рівне Разом» підозрюється у вчиненні низки кримінальних злочинів та вже неодноразово намагався завадити реєстрації списку кандидатів від політичної партії «Рівне Разом» розпочав чергову хвилю брудної інформаційної кампанії проти Віктора Шакирзяна.

У замовному матеріалі, який розповсюджено на інформаційних сайтах з позначкою «передвиборча агітація», Мічуда поширює неправдиву інформацію про Віктора Шакирзяна та безпідставно звинувачує його у неналежній професійній діяльності.

Окрім того, кандидат, який ще вчора сидів у СІЗО, викликає Віктора Шакирзяна на дебати. Очевидно, він сподівається не тільки здобути на цьому додаткові політичні бали, але й відволікти Віктора Шакирзяна від передвиборчої діяльності та розв’язання проблем, з якими до нього щодня звертаються рівняни, говорять представники «Рівне Разом».

Журналісти звернулися до Віктора Шакирзяна з проханням прокоментувати мотиви поведінки його політичних опонентів та його подальші дії.

Віктор Шакирзян.

Сьогодні ми спостерігаємо дуже брудну політичну кампанію. Спочатку тиск чиновників та опонентів, зокрема народного депутата на Рівненську ТВК, напад на наметове містечко, інформаційні викиди брехні.

 

Тепер дійшов час до використання технічних кандидатів, в уста яких вкладають все, у що повинні повірити виборці. Це не заклик до дебатів - це спроба вилити бруд та дочекатися реакції на нього.

 

Ми щодня зустрічаємося з рівнянами, з проблемами, які їх хвилюють, обговорюємо, намагаємося вирішити ці проблеми. Тож я би радив іншим кандидатам, і технічним в тому числі, замість розказувати брехню, спробувати вирішити хоч би одну проблему, яка турбує мешканців нашого міста.

Віктор Шакирзян додає, що цінує свій час, тому замість дебатів з технічним кандидатом витратить його на вирішення питань, з якими до нього звертаються тисячі рівнян.

Саме такий підхід до проведення дебатів він радить усім іншим кандидатам:

Спілкуйтеся з людьми, вирішуйте їхні проблеми. І тоді люди бачитимуть реальні справи, а не порожні обіцянки, які вони чують десятиліттями.

Також Віктор Шакирзян сказав, що спочатку Мічуда має закінчити свої дебати зі слідчими та прокурорами у суді, а вже потім говорити про щось інше.

*Політична агітація

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень