Пропагандисти тужилися та зась! РНБО спростувала фейки про Залужного

До чого тільки не вдавалися…

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний вчора, 24 травня, був не лише присутнім на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача, але й особисто доповідав Президенту України Володимиру Зеленському.

Про це у своєму Twitter-акаунті написав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов

Президент України, Верховний Головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський 24.05.2023 о 10.00 заслухав на Ставці доповіді Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та інших членів Ставки, – зазначив Данілов.

Поряд з прізвищем Залужного секретар РНБО навіть поставив смайлик, судячи с усього, з натяком на російську пропаганду щодо здоров'я Головнокомандувача ЗСУ.

Залужний Фото Facebook\ Валерій Залужний

Та після виступу в ООН щодо бойових комарів та ескадрильї біологічних гусей чекати від прокремлівських пропагандистів можна всякого.

Джерело: «Українські новини» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень