Руслана «Хижака» нагородив особисто Залужний: «Хрестом» та Зброєю (ФОТО/ВІДЕО)

Predator, який дав бій Спецназу РФ

Нагорода знайшла свого Героя. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив Руслана Зубарєва з позивним Predator (Хижак. — Ред.) почесною нагрудною відзнакою «Золотий Хрест».

Про це у понеділок, 27 березня, очільник української армії повідомив у своєму Telegram-каналі, зазначивши, що окрім нагрудної відзнаки, сміливий воїн ЗСУ отримав ще й нагородну зброю.

Мав честь нагородити старшого солдата 92-ї окремої механізованої бригади ім. Івана Сірка Руслана Зубарєва почесною нагрудною відзнакою «Золотий Хрест» та вручити йому заслужену нагородну зброю", — написав головнокомандувач.

Руслан Зубарєв - це той самий боєць 22-го батальйону 92-ї омбр ЗСУ, який спільно з напарником відбив атаку російських спецпризначенців у Харківській області.

Герої вступили у ближній бій з ворогом у момент, коли штурмова група росіян на БМП під'їхала упритул до позицій ЗСУ, намагаючись захопити її.

 

Проте українці успішно відбили атаку противника.


Повний варіант легендарного відео

Як можна зрозуміти, Главком подарував Руслану американський карабін М4, і ця зброя «Хижаку» одразу сподобалася.

Ось його свіже повідомлення з Києва:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень