Проїзд Соборною у Рівному відкрили

За рекомендацією нового очільника патрульних поліцейських Сергія Мерчука

Напередодні кореспонденти Радіо Трек помітили, що знаки, які обмежували рух механічних транспортних засобів з 7:00 до 21:00 години, зникли. Цю інформацію нам підтвердив міський голова Володимир Хомко. Каже, Сергій Мерчук пообіцяв, що нові патрульні зможуть навести лад в центрі міста і без обмежень проїзду:

 

 

- В мене був на представленні новий начальник поліції, і він сказав, що з його досвіду, якщо жорстко взятися, в центрі можна навести лад  і без цих знаків. Тому, вирішили провести експеримент: на три місяці знаки зняли. Якщо новій поліції вдасться навести лад без знаків, то так і залишиться. Так як в перший день пішла робота, мені здається, що, ніби буде позитивний результат. Це буде і додаткове підняття репутації поліції, тому що за всі роки нашим ДАІ не вдавалося навести там лад.  

 

Отож, поки проїзд центральною частиною міста відкрито на три місяці. Якщо поліцейським дійсно вдасться забезпечити організацію руху, центр і надалі залишать відкритим. Якщо ж ні – знаки повернуть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень