Сьогодні у рівненському гідропарку відкриють Алею рожевих верб

Таким чином рівнянам презентують громадську ініціативу місцевого Екоклубу під назвою «Сад історій»

Впродовж заходу присутні дізнаються детальну концепцію ініціативи, як виростити дерево серед розпланованого міського простору, почують цікаві історії, що приховані за кожним висадженим деревом, а також за чаєм зможуть поспілкуватися із засновниками «Саду Історій». Між тим, у рамках презентації ініціативи, до алеї, яка вже нараховує сім дерев, буде висаджено ще п’ять рожевих верб. І детальніше про ініціативу розповідає прес-секретар Екоклубу, Інна Белаш:

– Планується створення карти, яка покаже де будуть по місту нанесені дерева, висаджені в рамках ініціативи. Кожен користувач інтернету зможе зайти і подивитись де в Рівному ростуть ці дерева і почитати історії тих людей, які їх висадили. Також, в рамках цієї кампанії, розлоблено листівки з насінням, які ми завтра теж будемо презентувати. За допомогою цієї листівки можна виростити рослинку у себе вдома.

Зазначимо, що «Сад історій» - це громадська ініціатива мешканців Рівного, яка має на меті озеленення міста шляхом висадки дерев рівнянами до пам'ятних дат у їхньому житті. Це одруження, народження дітей, річниці тощо. Ціль організаторів - створити зелене, квітуче Рівне, яке прикрашають дерева з неповторними історіями. До слова, презентація Алеї рожевих верб розпочнеться о 10:30 в гідропарку поблизу альтанки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень