Рівняни - про другий онлайн-допит Віктора Януковича

Мешканці Рівненщини обговорюють сьогоднішній онлайн-допит екс-президента України Віктора Януковича. Щоправда, роблять це не так активно, як під час першого онлайн-допиту, який відбувся у п'ятницю

Ось деякі з коментарів у Фейсбук:

Юрій ТрачукЯ б на його місці зробив би так само. Іншої можливості могло б й не бути!
- Януковичу оголосили підозру в державній зраді
Генеральний прокурор Юрій Луценко в Святошинському райсуді Києва оголосив повідомлення про підозру екс-диктатору Віктору Януковичу в державній зраді. 

Andriy  KolesnukAndriy Kolesnuk Юрчик, варіантів завжди маса: як керувати державою чи ГПУ, наприклад, сидячи на дивані, пишучи смс в фб, але те, що відбувається, виглядає комедійно як з точки зору громадянина Украіни (бо навіщо читати підозру пустому залу в Ростові, тим паче невідомо чи там Янукович був справжній, порядок все одно порушений встановлення особи. Мета - швидше гра на публіку), так і з точки зору процесу ( я так і не зрозумів, що відбулося, якийсь свідо-підозрюваний :) чи спідозрюваний :)

Сергій Зейналов Суддя: Ви раніше притягались? 
Янукович: Ні
(сміх в залі)

Maxim Bezeka 

О. Янукович заявив, що раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Прикол.

Mariana Bilous HrytsanMariana Bilous Hrytsan Набагато швидше і ефективніше було б посадити його на детектор....все було б ясно одразу....але звісно насильно ніхто того робити не буде, а він, ясно, що не погодиться сам....

Олена Сіренко Зробили клоунаду на честь втікача. Навіщо так себе ганьбити? Щоб злочинець почувався так впевнено? Або наші нездатні працювати,або це зробили друзі втікача .Вижити неможливо, а вони про безвіз та іншу дурню. Де ті вироки корупціонерам ? Де вкрадені гроші? Навіщо цей інформаційний шум? Тепер будемо слухати дебіла до Нового року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Янукович
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень