Суд не дозволив прокуратурі затримати охоронця Януковича

Суддя Печерського суду Києва Наталія Васильєва відмовила прокуратурі Київської області видати санкцію на затримання для доставки в суд особистого охоронця екс-президента Віктора Януковича Костянтина Кобзаря.
Про це стало відомо з ухвали Печерського суду Києва від 31 жовтня 2015 року, розміщеного в Єдиному реєстрі судових рішень.

Як випливає з документа, прокуратура області веде розслідування за заявою одного з народних депутатів України щодо незаконного перешкоджання проведенню вуличних походів за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 340 КК України.

Йдеться про події, які відбувалися в січні 2014 року. Тоді начальник Служби безпеки президента України Управління державної охорони України Костянтин Кобзар, перебуваючи на значній відстані від резиденції «Межигір'я», не допустив громадян на територію вказаного села для проведення вуличного походу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень