Януковича кинуть за ґрати?

Луценко обіцяє, що до грудня справу Януковича передадуть до суду

Голова фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що до грудня 2015 року справу колишнього президента України Віктора Януковича мають передати до суду.

«Суди вже дали дозвіл на заочне засудження 6 з 8 поплічників Януковича. З травня місяця суди не дають (дозволу на заочне засудження – ІФ) на двох, але до грудня місяця буде подано в суд справу Януковича», – заявив Ю.Луценко під час спілкування з людьми після покладання квітів до меморіалу Героям Небесної сотні на вул. Інститутській у Києві. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Чесно кажучи, я чекаю статтю 255 (стаття 255 Кримінального кодексу України – ІФ) – це стаття про створення злочинної організації», – зазначив нардеп.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень