Про групу «Queen» знімають фільм

Його вихід на екрани запланований на 2018 рік

Після декількох фальстартів біографічний фільм про групу «Queen» «Богемська рапсодія» все-таки запущений у виробництво. Його вихід на екрани запланований на 2018 рік.

Робота над фільмом ведеться вже вісім років, і всю дорогу супроводжується скандалами.

Першим виконавцем ролі Фредді Меркюрі повинен був стати Саша Барон Коен. Але в 2013 році він відмовився від участі в проекті через рішучу незгоду з ідеологією фільму. У наступних інтерв'ю члени групи і Коен обмінялися вельми красномовними «люб'язностями»:

З боку «Queen» було заявлено, що на екрані глядачі побачили б не Меркюрі, а Сашу Барона Коена, а Коен, зі свого боку, заявив, що, за задумом творців кінострічки, смерть Фредді припадає рівно на середину фільму, мовляв, далі група «продовжує рости».

Наступним кандидатом на роль став Бен Вішов, але зрештою виявилося, що він дуже зайнятий в «бондіані».

В результаті роль доручили Рамі Малеку, акторові, відомому за кінотрилогією «Ніч у музеї» та фільмом «Сутінки. Сага: Світанок».

Також у фільму кілька разів змінювалися і режисери. Зрештою «Богемську рапсодію» буде знімати Брайан Сінгер, відомий за франшизою «Люди Ікс».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень