Деніел Дей-Льюїс йде з кіно

Триразовий лауреат «Оскара» оголосив про завершення кар’єри

Деніел Дей-Льюїс, єдиний актор, якому вдалося виграти три «Оскари» за кращу чоловічу роль, оголосив про те, що більше не буде зніматися в кіно.

У заяві, оприлюдненій агентом 60-річного Дей-Льюїса, йдеться, що він

більше не буде працювати актором.

У заяві сказано також, що це особисте рішення самого Деніела Дей-Льюїса, і що він

безмежно вдячний всім своїм колегам і глядачам.

На рахунку актора не так багато фільмів, він завжди ретельно підходив до вибору кінопроектів і зазвичай знімався лише один раз в три-п'ять років.

Тричі за свої ролі він був удостоєний премії «Оскар» - за фільми «Моя ліва нога» (1989), «Нафта» (2007) і «Лінкольн» (2012).

У цьому році вийде останній фільм з його участю – «Примарна нитка» Пола Томаса Андерсона, в якому йдеться про світ моди в Лондоні 1950-х років.

Цікаво, що одного разу Дей-Льюїс вже покидав світ кіно. Під кінець 90-их він оголосив про те, що втомився від кіно, і оселився в Італії, де за чутками підробляв шевцем. Стверджують, що Мартіну Скорсезе, Леонардо Ді Капріо і продюсеру Гарві Вейнстайну коштувало чималих зусиль переконати його змінити своє рішення і взяти участь у зйомках нового фільму Скорсезе — «Банди Нью-Йорка».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень