Про амбулаторію в приміщенні ЖКП розповів головний медик Рівного

Деталі щодо імовірного розширення центру ПМСД «Північний»

Як відомо, створити амбулаторію в приміщенні ЖКП «Перспективне» на вул. Будівельників,1 просили рівняни у міського голови та в начальника міського управління охорони здоров’я.

Офіційну відповідь на звернення мешканців мікрорайону «Північний» згодом пообіцяв надати начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів.

Фото "Рівне вечірнє"

У телефонній розмові журналісту «Радіо Трек» Віктор Іськів розповів про те, що місце під амбулаторію шукають вже більше року:

Приміщення під амбулаторію на Північному шукаємо вже більше року. Знаємо про те, що приміщення центру ПСМД «Північний» мале для тієї кількості пацієнтів. А це 60 тисяч людей. Тобто фізично його розширювати треба.

Центр ПМСД "Північний"

Якщо можна буде розташувати амбулаторію в ЖКП «Перспективне», то від того ніхто не відмовиться. Поки  нічого остаточно сказати не можу. Це питання вивчають фахівці і депутати профільних комісії Рівнеради. Знаю точно, що є ще кілька варіантів, де б можна було розташувати амбулаторію. Поки їх не озвучуватиму.

Віктор Іськів не виключає того, що амбулаторія може з’явитись на вулиці Коновальця, бо, мовляв, туди буде зручніше добиратися мешканцям іншої частини мікрорайону. 

Втім, крапку у цій історії після детального вивчення, мали б поставити депутати Рівнеради на сесії.

А щодо самого приміщення ЖКП «Перспективне», то відомо, що колектив не створив господарського підприємства та не захотів орендувати майновий комплекс.

Тож майно ЖКП «Перспективне» виставлене на відкриті торги. Про це, зокрема, повідомив голова постійної комісії з питань міського господарства Рівнеради Назарій Поліщук.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень