Природні заспокійливі: 5 кімнатних рослин, які цілюще впливають на нервову систему (ФОТО)

Такі вазони варто мати у себе вдома

Серед великої кількості кімнатних рослин є види, які не тільки прикрашають будинок, а й мають корисні властивості. Деякі з них цілюще впливають на нервову систему. Маючи такі у кімнаті, вам буде простіше заспокоїтися та розслабитися.

Агава

Агава — сукулент з м'ясистим, соковитим листям. Вона заспокоює нервову систему, а також сприяє підвищенню працездатності. Покращує настрій, допомагає вийти з депресії. Вона також допомагає при лікуванні невралгії, травної системи й подразнень на шкірі.

Азалія

Азалію рекомендують тримати в спальні. Вона створює прекрасну атмосферу в кімнаті. Заспокоює і сприяє нормалізації сну. Лікує безсоння. Знижує втому та емоційне напруження. А ще ця рослина захищає будинок від шкідливих комах і покращує самопочуття.

Герань (пеларгонія)

Герань — поширена кімнатна рослина, яка має безліч корисних властивостей. Вона прекрасно очищає повітря, позитивно впливає на нервову систему, підіймає настрій та покращує сон. Знижує рівень тривоги та страху.

Якщо понюхати герань, можна позбутися головного болю.

Троянда

Троянда — прекрасна кімнатна рослина, яка чудово відновлює енергетику в будинку. Виводить зі стану агресії, стресу, депресії і пригніченого стану. Покращує якість сну. Створює сприятливий мікроклімат у приміщенні. Підвищує працездатність, розумову й фізичну активність.

Хризантема

Хризантема виділяє корисні фітонциди, які прекрасно очищають повітря в кімнаті від газів і шкідливих домішок. Горщик із квітами рекомендують ставити на робочий стіл. Ця кімнатна рослина заспокоює нервову систему, покращує настрій та активізує розумову діяльність. Знімає дратівливість і втому.

Також хризантема допомагає позбутися від безсоння і головних болів.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень