Приємна несподіванка – Козорогам, перспективні знайомства – Тельцям: гороскоп на 23 грудня

А Рибам випаде унікальний шанс

ОВНИ

Забудьте про особисті бажання й проведіть більше часу з сім’єю та рідними. Це дасть вам неабиякий заряд оптимізму та енергії.

ТЕЛЬЦІ

З ким би ви не спілкувалися цього дня, ви справите гарне враження. Можливі перспективні знайомства. Намагайтеся бути на висоті.

БЛИЗНЯТА

Зараз добре розв'язувати фінансові питання, тому не варто відкладати необхідні покупки або платежі.

РАКИ

Цього дня ваші плани можуть різко змінитися через потяг до пригод та експериментів. Будь-яка ініціатива, пов'язана з ризиком, може дати несподівані плоди.

ЛЕВИ

Вам вдасться отримати максимум хорошого від цього дня. Намагайтеся більше займатися тим, що справді приносить вам задоволення.

ДІВИ

Цього дня вас переслідуватиме відчуття напруги. Можлива невелика сутичка через те, що хтось не визнаватиме ваш авторитет і не погоджуватиметься з вашою думкою. Вам можуть кинути виклик або виставити ультиматум.

ТЕРЕЗИ

Цього дня доля подарує вам приємну зустріч. Також вдасться порозумітися з недругом і відновити симпатію до цієї людини.

СКОРПІОНИ

Вас чекає приємний і легкий день. Найімовірніше, це буде заслуга вашої коханої людини або рідних. Хоча, не виключено, що й вам захочеться зробити щось приємне своїм близьким. Не стримуйте такі свої пориви.

СТРІЛЬЦІ

Цей день додасть вам побутових турбот. Однак ви зможете гідно з усім впоратися, якщо не будете робити з усього великої проблеми і складете чіткий план дій.

КОЗОРОГИ

Вас чекає велике та приємне здивування. Можливо, дадуть про себе знати люди з минулого, з якими ви втратили контакт, або нові знайомі вас чимось потішать.

ВОДОЛІЇ

Не ховайтеся від проблеми, яка давно вам дошкуляє. Зберіть волю в кулак і нарешті розберіться з тим, що не дає вам спокійно жити.

РИБИ

Цього дня вам доведеться зробити крок назад, щоб виправити якусь помилку. І це великий шанс, адже не всім доля дає таку можливість. Тому цей день запам’ятається, як один з найкращих, який дасть вам відчуття полегшення.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень