Прихована причина усіх проблем з травленням

Більшість починають лікуватися, але ніхто не встановлює причину негараздів, і не намагається усунути першочерговий чинник

І можливо для вас це не буде секретом, але прихованою причиною усіх негараздів з травною системою є стрес. Через стрес у травному тракті:

  • Бактерії починають утворювати біоплівки, які ускладнюють засвоєння поживних речовин і можуть призвести до запалення.
  • Відбувається ерозія слизового шару, що захищає стінки кишківника від ушкоджень.
  • Збільшується час проходження їжі травним трактом, що може викликати закрепи.
  • Зменшується різноманітність мікроорганізмів у кишківнику, що негативно позначається на імунітеті та загальному стані здоров'я. 

Виникає так званий «дірявий кишківник» - підвищена проникність кишкової стінки, що дозволяє токсинам і неперетравленим частинкам їжі проникати в кровотік. 

  • Стрес може бути спричинений різними факторами, і не завжди це пов'язано з емоційним станом. Знаючи про це, можна вжити заходів, щоб покращити роботу кишківника:
  • Максимально знизити рівень стресу у своєму житті. Необхідно визначити джерела стресу та по можливості усунути їх.
  • Приймати L-глутамін – ця амінокислота допомагає у загоєнні запаленого та «дірявого» кишківника.
  • Включити в раціон пробіотики та ферментовані продукти, такі як кефір, кімчі, квашена капуста. Вони сприяють відновленню здорової мікрофлори кишківника.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень