Жіноче здоров’я під час війни: 4 правила, які повинна знати кожна

Прості правила, але такі важливі

Здоров'я жінок - це не відсутність захворювань чи вад здоров'я жінок та дівчат, це стан фізичного, психічного та соціального добробуту жінки. У воєнний час, важливо не забувати доглядати за своїм тілом.

Яких правил потрібно дотримуватися

  1. Для уникнення інфекційних захворювань краще відмовитись від використання тампонів та менструальних чаш. Якщо невчасно змінити засіб гігієни, збільшиться кількість шкідливих бактерій. 
  2. Щоденні прокладки ніяк не впливають на гігієну статевих органів. Вони захищають білизну від виділень, не більше. Разом з тим, вони можуть стати причиною проблем: такі прокладки надто активно вбирають секрет, порушуючи захисний шар шкіри у чутливій зоні.
  3. Не маючи можливості прийняти душ, використовуйте вологу серветку для інтимної гігієни. Витирайте інтимну зону спереду назад.
  4. Внаслідок стресу може відбутися затримка місячних. Слід зважати, що цикл дуже залежить від якісного сну та ментального здоров’я. Якщо вам складно опанувати себе, пийте чай з мелісою, м’ятою та ромашкою або зверніться до лікаря.

Як зробити засіб інтимної гігієни самостійно?

Прокладку можна зробити самому: вам потрібен поліетиленовий пакет, його потрібно покрити чистими бинтом, ватою або марлею.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер.
У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтеся самолікування.

Джерело: ELLE

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень