Приготуйте кабачок так — і ви забудете про інші способи: простий рецепт зі сметаною та сиром
Найкраще серед «кабачкового меню»
Кабачки — овоч, який можна їсти у будь-якому вигляді. Господині готують їх у різних формах та за різними технологіями. Але є один 100% спосіб, за якими кабачки виходять просто неймовірними.
Інгредієнти:
- кабачки – 2 штуки;
- сметана – 2 столові ложки;
- сир – 100 грамів;
- зелень (кріп, петрушка), сіль, перець — на свій смак.
Кабачки наріжте тонкими кружальцями. Розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте трохи олії. Викладіть кабачки на сковороду та обсмажте їх до золотистого кольору з обох боків.
Перекладіть обсмажені кабачки у форму для запікання.
В окремій мисці змішайте сметану, сир, зелень та сіль із перцем до смаку. Полийте цією сумішшю кабачки.
Запікайте кабачки в духовці при температурі 180 градусів Цельсія приблизно 15-20 хвилин, поки|доки| сир не розплавиться і стане золотистим.
До столу подавати гарячим, посипавши свіжою зеленню.
Смачного!
Джерело: showbiz.today
Радіо Трек: НОВИНИ