Представництво ЄС відкриє інформаційний центр на Рівненщині

Зокрема, разом з іншими проектами він працюватиме в Острозі

З 29 вересня до 4 жовтня 2015 року на Рівненщині відбудеться низка важливих заходів на європейську тематику, які організовує Представництво Європейського Союзу в Україні. Серед запланованих подій: відкриття Інформаційного центру ЄС на базі Національного університету “Острозька академія”; Школа європейських студій, а також літературно-інформаційний захід “Книжкова євротолока”. Захід включатиме книжковий ярмарок від Видавництва Старого Лева, зустріч-дискусію з письменницею Софією Андрухович та конкурс на тему “Книга, яка змінила Європу”, до участі в якому може долучитись кожен. Всі ці заходи проводитимуться в Острозі.

Також 30 вересня – 4 жовтня 2015 року в Острозі пройде Школа європейських студій, яку Представництво ЄС проводитиме втринадцяте. Ініціатива прагне дати українським студентам та випускникам університетів глибші та ширші знання про основні риси нинішнього Європейського Союзу та стосунки між Україною та ЄС.

 Події відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень