Предмет мистецтва. 6 способів незвично використовувати килим вдома (ФОТО)

Для тих, кому килими у кімнаті уже набридли

Вінтажні килими

Дизайнери просто обожнюють ушинські килими з Туреччини. Вони мають доволі нейтральну кольорову гаму, тож легко вписуються в інтер’єр. Фішкою такого килима є його природна здатність з роками ставати тільки кращим і моднішим. Зокрема сліди минулих років тільки додають килиму шарму. 

Нашарування килимів

Тут йдеться про те, аби маленький килим покласти зверху більшого. До прикладу ви дуже любите конкретний килим, але він замалий для кімнати. Тож аби зробити в цілому гармонійний вигляд – а великий нейтральний килим, можна покласти менший. Особливих правил щодо кольорів чи фактури немає. Єдина порада яку дають дизайнери, це покласти великий килим в одному напрямку з меблями у кімнаті. 

Килим у картинній рамі

Найпопулярніший сьогодні тренд – це розмістити килим у рамі. Або частину килиму. Це ніби змін.є погляд на звичні речі, і так килим уже перетворюється на витвір мистецтва.  

Килими з джуту та сизалю 

Такий килим буде найкраще виглядати у помешканні у стилі coastal. Тренди в цілому приходять й минають, а такі килими – вічні. Ці килими ідеально підходять для помешкань з монохромними інтер’єрами. 

Килими зі шкури вівці

Для любителів люксових речей. Справді м’якенький килим. Хоч їх переважно роблять овальної форми, сьогодні у продажу можна знати килим у будь-якому кольорі.

Незвичне розташування килимів

Це поєднання в одній кімнаті двох чи більше килимів. На відміну від нашарування, йдеться про незвичне стикування килимів, чи розміщення їх діагонально. У такому разі краще використовувати килими однакової висоти, тобто просто пласкі килими, які не будуть ускладнювати розташування меблів.

Джерело: Профіль 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень