Коли у ванній забракло місця. Як «вписати» пралку в інтер’єр (ФОТО)

Щоб це було стильно та функціонально

пральна машина у гардеробній
ФОТО Pinterest

У багатьох квартирах трапляються настільки маленькі ванні кімнати, що власне крім ванни й рукомийника там неможливо нічого встановити. Тож таку важливу для сім’ї техніку, як пральна машина необхідно встановити де інде. Але так, що це було функціонально та бажано стильно.

Кухня

Після ванни – це ще одна мокра зона у квартирі. Тут усе просто – пралку вбудовують у кухонні меблі. А якщо одяг в пралку завантажується вертикально, то взагалі в шафу – пенал.

Лоджія

Засклена та утеплена лоджія біля кухні цілком підійде для облаштування пральної зони. Треба розрахувати яке саме навантаження здатна витримати лоджія, а також не забути про кут нахилу зливного шланга.

Коридор

Якщо коридор достатньо широкий, то пралку можна встановити там, ближче до ванної кімнати. Є нюанси: треба зробити гідроізоляцію коридору і підібрати правильний кут нахилу для стічного шланга пралки, щоб вода не залишалася у машинці. Класно виглядає техніка, схована за розсувними панелями. Власне пральну машинку взагалі можна вмонтувати у шафу. Якщо не будете встановлювати сушарку, то решту простора можна використати для побутової хімії, пилосмока й інших побутових дрібниць.

Гардеробна

Це не житлове приміщення, а відтак якщо інших заперечення члени родини не мають – можна пралку й сушарку встановити там. Сховати машинку можна до прикладу за розсувними дверима, навіть з дзеркалом. Цілком нормально виглядатимуть й фіранки. Оптимально було б встановити індикатори води, й у разі протікання – датчики подадуть сигнал, що вбереже речі.

Комора або ніша

Тут крім пральної машини й сушарки можна встановити: прасувальну дошку, кошики для білизни й обладнати зону для побутової хімії.

Та ще кілька ідей у підбірці нижче

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень