На Рівненщині правоохоронці оголосили неповнолітню дівчину в розшук

17-річна студентка два дні тому пішла з дому та не повернулася

З проханням розшукати 17-річну доньку до Костопільського відділу поліції звернулася 38-річна мати. З її слів дівчина і раніше неодноразово залишала домівку на тривалі проміжки часу. Один з таких випадків зареєстрований у жовтні торік, тоді її поліцейські розшукали через добу.

За фактом зникнення неповнолітньої правоохоронці відкрили кримінальне провадження та оголосили її у розшук. За останньою інформацією дівчину бачили 19 квітня у маршрутному таксі сполученням «Костопіль-Рівне». Вона вийшла на автостанції «Чайка» у Рівному.

 

Швець Ольга Романівна, 1998 року народження, жителька міста Костопіль.

Прикмети: на вигляд 16-18 років, зріст 160 см, середньої тілобудови, обличчя овальне, губи тонкі, очі - карі, волосся – довге до плечей, темно-русявого кольору .

Була одягнена: чорні жіночі туфлі, світло-блакитні джинси, світло-сіра кофта з рукавами по лікоть.

Шановні громадяни! У разі отримання будь-якої інформації щодо місцязнаходження неповнолітньої, просимо повідомити у відділ поліції за адресою: м. Костопіль, вул. Коперника, 15 або телефонувати за номером (03657) 2-31-32, 0978374880 або 102.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень