Рівненським лікарям подякували за подолання спалаху поліомієліту в Україні

Клуб Ротарі-Рівне та Національний комітет Поліо Плюс в Україні подякували за активну участь в ініціативі щодо подолання спалаху поліомієліту в Україні експертам з Рівненщини.

Зокрема особливу подяку отримали медики: Ірина Космина – головний спеціаліст-педіатр області; Оксана Малко – обласний дитячий імунолог; Юрій Денисенко – головний педіатр м. Рівне; Віктор Мороз – завідувач відділенням організації епідеміологічних досліджень ДУ «Рівненський обласний центр держсанепідслужби України».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав представник Ротарі Україна Руслан Саврей.

 

Клуб Ротарі-Рівне та Національний комітет Поліо Плюс в Україні висловлює особисту подяку за активну участь в ініціативі ...

Опубліковано Savrey Ruslan 6 квітня 2016 р.

Нагадаємо, 4 березня в Україні закінчився ІІІ раунд додаткової імунізації дітей проти поліомієліту в Україні, що проводився в рамках невідкладного реагування на спалах хвороби, який був зафіксований в країні влітку минулого року.

Як повідомили в Міністерстві охорони здоров'я, у третьому раунді охоплено щепленнями понад 3 мільйони дітей, що становить 81,7% від запланованої кількості малюків. 

У МОЗ також наголошують на необхідності продовжувати процес вакцинації дітей проти поліомієліту в Україні та нагадують, що вже у квітні 2016 року сертифікаційна комісія міжнародних експертів проаналізує, як саме держава відповіла на спалах поліомієліту, і чи залишиться за Україною статус «країни, вільної від поліомієліту».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень