Воїну АТО Дмитру Свідерському у Рівному відкрили меморіальну дошку

Сьогодні у Рівному колишньому учневі школи № 6, воїну АТО Дмитру Свідерському, відкрили меморіальну дошку.

Право відкрити меморіальну дошку надали братові та бабусі загиблого воїна АТО. Також всі присутні вшанували пам’ять Дмитра Свідерського та всіх загиблих у зоні АТО хвилиною мовчання.

А бойовий побратим Дмитра передав його брату нагрудний знак за оборону Донецького аеропорту, яким солдата Дмитра Свідерського нагородили посмертно.

ДОВІДКА

Рівнянин Дмитро Свідерський проходив службу у 122 окремому аеромобільному батальйоні. На початку квітня минулого року під час виконання бойового завдання в районі міста Авдіївка воїн підірвався на міні та отримав важке поранення. Його евакуювали до військового госпіталю у Красноармійську. Звідти десантника перевели до лікарні Дніпропетровська. Там серце молодого воїна зупинилося.

За матеріалами «7 днів».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень