Право очолювати тубдиспансер у Рівному у суді виграв активіст?

Керівник ГО «Мережа 100% життя Рівне»

Юрій Лазаревич — за трибуною. Фото — Ради реформ Рівного.

Головного лікаря Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру досі не можуть призначити. На останній сесії обласної ради, яка відбулася 3 серпня поточного року, кандидата знову не знайшли.

Федір Аврука. Фото — Радіо Трек.

З претендентом на цю посаду Федором Аврукою воюють активісти «Ради реформ Рівного» та депутатка обласної ради. Його звинувачують у підробці документів. Сам Федір Аврука звинувачення відкидає. Каже, атестація була раніше, ніж дата видачі сертифіката.

Рішення про призначення Авруки оскаржував у суді один із претендентів на посаду очільника тубдиспансеру, керівник ГО «Мережа 100% життя Рівне» Юрій Лазаревич.

На телефонні дзвінки Юрій Лазаревич не відповідає.

Натомість представники «Ради реформ Рівного» у понеділок, 9 вересня, повідомили таке:

- ... Суд у п’ятницю, 6 вересня, виніс рішення, яким визнав незаконність рішення медичної комісії, яким рекомендували підписати контракт із Федором Аврукою. Сподіваємося, ця справа повернеться в законне річище. І найголовніше, ми хочемо, аби припинилися політичні призначення, а конкурси на керівні посади давали в обласні заклади справді найкращих фахівців, з відповідною освітою, досвідом та баченням розвитку закладу.

Повний текст звернення «Ради реформ Рівного» можна читати тут. 

В обласній раді поки цю інформацію не коментують. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень