Кандидата на посаду директора рівненського тубдиспансеру звинувачують у підробці документів

І протестують проти його призначення

Головного лікаря рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру знову не призначили. З  претендентом на цю посаду Федором Аврукою воюють активісти Ради реформ Рівного та депутатка обласної ради.

За їхніми словами, медик подав на конкурс підроблені документи та не підтвердив 7 років стажу на управлінських посадах. Зокрема, сертифікат Авруки про освіту керування закладами охорони здоров’я датований 2 травня, а комісія відбулася 25 квітня.

Щодо цих фактів депутатка Діана Гордійчук звернулася в поліцію з вимогою відкрити крімінальне провадження, а активісти подали до суду. З цією інформацією вони виступили на сесії облради у п’ятницю, де розглядали питання призначення керівника тубдиспансеру. Сам Федір Аврука звинувачення відкидає. Каже, атестація була раніше, ніж дата видачі сертифіката:

Я навчався на індивідуальній програмі в національному університеті у Вінниці. Датували його тим числом, коли додавали усі формальності. А закінчилися іспити в мене раніше, це теж є підтверджено. Вони зайняли дуже брудну позицію та ведуть дуже брудну гру.

З доповіддю від активістів проти Авруки виступав керівник ГО «Мережа 100% життя Рівне»  Юрій Лазаревич. Він також подавав свою кандидатуру на пост керівника Рівненського обласного тубдиспансеру.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень