Правила етикету на весіллі, про які знають не всі

Вас можуть вважати неввічливим, якщо не будете їх дотримуватися

Фото ілюстративне з youtube.com

На запрошення - відповісти

Якщо не зможете бути на весіллі - попередьте заздалегідь, а не в останній момент. Для цього або зателефонуйте, або надішліть повідомлення з вибаченнями. 

Подарунки

Згідно з правилами етикету, ви можете відправити подарунок молодятам, навіть якщо не будете присутніми на святкуванні. 

Дрес-код

Якщо на весілля молодята запланували дрес-код, приміром, певні тему чи колір вбрання, потрібно його дотримуватися. Якщо ви з якоїсь причини не зможете бути у відповідному вбранні, попередьте про це завчасно, щоб вас не вважали невихованими.   

Плюс один гість

Якщо у запрошенні на весілля вказано тільки ваше ім’я і немає примітки «+1 гість» – не можна брати з собою ще когось на свято. Вартість місця за столом, зазвичай, висока, а несподівані гості – це додаткові витрати. Приводити на свято ще одного гостя без попередження – дуже неввічливо.

Пунктуальність

У запрошенні вказують час початку церемонії. Прибудьте за 5-10 хвилин до цього часу, щоб не переривати церемонію. 

Етика за столом

За столом спілкуйтеся з усіма гостями, а не тільки з тими, хто сидить поруч. Знайте міру у вживанні алкоголю. 

Танці та розваги

Не поводьтеся надто гучно чи нескромно під час розваг. Бо зірки на весіллі - це молодята, тож вся увага має бути присвячена їм. Неввічливо також перебивати гостей, які виголошують тости, чи надто відверто танцювати. 

Тости

Для них важлива доречність та щирість. А ось чорний гумор залишіть для іншого випадку. Також не рвіться до мікрофона без черги, щоб сказати тост. 

Білий колір вбрання

На весілля не варто одягати білий колір, за винятком сорочок для чоловіків. Адже білий - це прерогатива нареченої. Одягнути білий можна лише, якщо це передбачено дрес-кодом весілля, чи якщо точно знаєте, що наречена через це не образиться. 

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень