П’ять правил пляжного етикету. Це треба знати, щоб не бути невігласом

Актуальності літнього сезону

Купальник за межами пляжу

З’являтися у купальнику за межами пляжу – непристойно. Місцеві жителі вкрай дратуються туристам у купальниках у місцевих крамничках чи кафе. У багатьох європейських курортах за таку поведінку навіть передбачено штраф. 

Струшувати рушник

Дуже не чемно трусити пісок зі свого рушника прям на пляжі, де поруч десятки інших відпочивальників. Для такої маніпуляції відійдіть якомога далі від людей. 

Музика 

Приходити на міській пляж зі своєю колонкою – не посягання на простір і відпочинок інших людей. Тож якщо на пляжі не передбачена публічна трансляція музики, робіть ставку на навушники, аби нікого не дратувати. 

Рятувальники 

Не можна сперечатися з рятувальниками. Якщо вони роблять зауваження, або подають певний сигнал – не заперечуйте, а краще одразу дослухайтеся. Ігнорування вимог рятувальників може коштувати життя. 

Собаки

Перш ніж брати улюбленця на пляж переконайтеся – чи це передбачено правилами користування пляжем. Практично кожен курорт має свої вимоги до утримання собак, але переважно є окремі ділянки де передбачений спільний відпочинок людей та тварин.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень