Посилення мобілізації влітку: з’явилося ще одне місце, де чоловікам вручатимуть повістки

Війна триває

В Україні понад рік триває загальна мобілізація військовозобов’язаних. Не буде зменшення темпів мобілізації і влітку. Про це Суспільному  повідомила очільниця прес-центру Сил охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк. Вона зауважила, що пляжі виключеннями не стануть. Тож військовозобов’язаним відпочивальникам варто про це пам’ятати.

- Вручення повісток допускається у будь-яких місцях. Тобто громадські місця всі відкриті для спільного відвідування, можуть бути такими, де може проводитися повідомлення громадян.

 

Абсолютно не виключено, що й там також, — пояснила Наталія Гуменюк.

У зв'язку з наближенням курортного сезону військові надали місцевій владі Одеси рекомендації щодо створення місць відпочинку. Вони передбачають відсутність масових скупчень, створення безпечних від мін зон та наявність укриттів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень