Три кольори, які не можна вдягати на весілля

Одяг гостей теж має велике значення

Білий одяг 

Гостям не варто обирати білого вбрання на весілля, якщо цього не зазначено у запрошенні. Білий – колір нареченої. Прийти на весілля у білій сукні – можуть розцінити як образу нареченої. 

Якщо наречена обере сукню чорного кольору, то гостям у таких випадках часто рекомендують навпаки обирати білий чи молочний відтінок вбрання. 

Чорний одяг 

Його сприймають як колір жалоби. Хоча чорна сукня доречна на більшості урочистих заходів, все ж для весілля це не варіант. Такий жест можуть сприйняти як невдоволення союзом молодят. 

Наголосимо, що молодята можуть обрати дрес-код для свого весілля all-black, тоді очевидно, що чекатимуть вас саме в чорному. Але якщо такого немає, то чорний одяг залиште для інших подій. 

Червоний одяг 

Червона сукня на гостях виглядає аж надто яскраво, і ніби відвертає увагу від нареченої. Навіть якщо у вас і на думці такого не було, мозок влаштований так, що реагує передусім на яскраві кольори. 

Завдання гостей на весіллі – створити максимально гармонійну атмосферу для молодят, тож і одяг краще обирати спокійних кольорів.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень