Чому потрібно зберігати цноту до весілля? Вчені здивували своїм поясненням

Виявилося, що цнотливість пов'язана з сімейним щастям

Вчені з США провели дослідження на тему задоволеності шлюбом залежно від сексуального досвіду. Виявилося, що цнотливість пов'язана з сімейним щастям.

Учасників експерименту поділили на групи за кількістю сексуальних партнерів та попросили оцінити рівень щастя у шлюбі від 1 до 5.

Виявилося, що найвища частка задоволеності шлюбом у тих, хто займався сексом лише зі своїм чоловіком — так відповіли 45% чоловіків та жінок.

Схожі цифри вийшли у 40% учасників із групи з 2-4 сексуальними партнерами, а якістю інтимного життя з чоловіком та дружиною було задоволено близько 18%.

У подружжя з великою кількістю сексуальних партнерів статистика була менш позитивною. 

Серед тих, хто мав 5-9 сексуальних партнерів, свій шлюб як стабільний оцінили 25%, і лише 11% зізналися, що задоволені сексом один з одним.

Ті, хто мав сексуальний досвід із 10 і більше партнерами, були щасливі в шлюбі й задоволені сексом ще менше — 14 і 7 відсотків відповідно.

- Ми виявили, що з кожним додатковим сексуальним партнером ймовірність оцінки стабільності шлюбу на «п'ятірку» падала на 6,5%, а сексуальною задоволеністю у шлюбі – на 4%. 

 

 Ці результати кидають виклик уявленню про те, що сексуальні експерименти та роки побачень допомагають людям «розсудливим» і підготуватися до шлюбу, - 

пишуть дослідники.

Вчені припускають, що на задоволеність шлюбом впливає те, що люди можуть порівнювати один одного з попередніми партнерами:

- Здається, що ідея сексуальної винятковості відіграє важливу роль у шлюбі та допомагає будувати відносини, які задовольняють обох, зокрема інтимні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень