Викинути, продати чи зберігати: Що правильно зробити з весільними атрибутами

Після розлучення

Плануючи весілля, пари мріють про довге та щасливе життя разом. Проте, на жаль, зберегти стосунки вдається не всім. Розлучившись, постає питання: «Що робити з весільними атрибутами?»

Адже лишаються вінчальні ікони, рушники, свічки тощо. Щоб почати життя з нуля, треба ці речі десь прилаштувати.

Викидати просто на смітник – не варіант.

Згідно з прикметами, обручку необхідно зняти відразу після розлучення. Не слід зберігати її з іншими ювелірними прикрасами та особистими речами. Краще її здати у ломбард, або переплавити у новий виріб.

Щастя ця одна обручка вже точно не принесе.

Весільну сукню фахівці взагалі рекомендують продати одразу після весілля. Якщо ж ви вирішили тоді її зберегти, а тепер вона символ нещасливого шлюбу, то її краще або подарувати, або знищити.

Особливо, якщо сукня була на вас під час обряду вінчання.

Згідно з народними прикметами, слід позбутися й фати. Це пов'язано з тим, що зберігання такого аксесуара вдома може перешкоджати виникненню нових романтичних стосунків в житті жінки.

Також люди вірять, що ця фата може бути причиною того, що у жінки потім не буде дітей.

Свічки з вінчання найкраще запалити і дати їм повністю згоріти, а віск, що залишився, віднести до церкви. Туди ж варто віднести й вінчальні ікони, якщо вам не комфортно їх лишати.

Весільні келихи краще розбити, а осколки здати на переробку. Рушники та інший текстиль з весілля можна просто спалити у дозволеному місці.

А ось спільні фотографії викидати не поспішайте. У вас точно ж було щось хороше, коли були разом. Дайте цим фото час. Знайдіть їм місце у шафі, а коли буде правильний момент – пересортуйте їх, можливо, дійсно частину з них варто викинути, а кілька лишити для вашої історії.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень