Ці 5 речей принесуть біди та нещастя: що не можна дарувати на весілля?

Краще уникайте таких презентів

Гострі предмети

Йдеться про ножі, столове приладдя, інструменти, зброю. Усі гострі предмети мають руйнівну енергетику. Для молодої сім'ї набір хороших ножів стане дуже поганим подарунком, оскільки він може призвести до постійних сварок та неприємностей в стосунках.

Антикваріат

Старовинні речі принесуть до будинку молодят енергетику своїх минулих власників і не завжди вона є позитивною. Подарувавши антикварну річ нареченим, ви ризикуєте подарувати їм невдачі та біди колишнього власника.

Дитячі речі

Якщо ви не знаєте, чи пара планує дітей, не варто дарувати речі, які з цим пов'язані. До того ж існує повір'я, що наперед дарувати дитячий одяг чи іграшки - до нещасть та проблем із зачаттям.

Годинник

Цей предмет також не рекомендують дарувати на будь-які знаменні дати, особливо на весілля та день народження. Вважається, що такий подарунок відраховуватиме і скорочуватиме щасливий час у того, кому годинник подарували.

Порожні вази

Порожні вази символізують бідне і важке життя. Якщо хочете зробити такий подарунок, киньте на дно хоча б монету.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень