Права майже 5 тисяч мешканців Рівненщини обмежили через борги

Із виплати аліментів

Фото ілюстративне

Понад 27 мільйонів гривень аліментів стягнули на Рівненщині з початку року. Ці кошти пішли на користь більш як 6,5 тисяч дітей.

Усього 34 боржники вже сплатили понад 650 тисяч гривень штрафів за невиконання судових рішень.

Тих, що й надалі з різних причин ігнорують сплату аліментів, притягують і до суспільно-корисних робіт. Таких у нашій області – понад 1,5 тисячі. Саме стільки протоколів державні виконавці уже направили до суду. Однак задовольнили їх не всі, каже начальник обласного управління держвиконслужби В’ячеслав Бедикайло:

З понад 1,5 тисячі задовольнили близько 200. По 26-ти протоколах уже відбули суспільно-корисні роботи, ще 10 боржників продовжують працювати. Із них вдалося стягнути близько 57 тис грн.

Начальник обласного управління держвиконслужби Гловного територіального упраління юстиції В’ячеслав Бедикайло

У той час у виконавчій службі нагадують, що особи, які злісно ухиляються від сплати аліментів і виконання суспільно-корисних робіт, можуть потрапити за ґрати на 2 роки.

З початку року винесли 4 520 постанов про обмеження права виїзду боржників за кордон, керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю.

За цей час понад два десятка осіб зверталися за довідками про наявність заборгованості із виплати аліментів з метою виїзду за межі України.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень