Батько заплатив понад 30 000 дитині, щоб виїхати за кордон

Стільки аліментів заборгував мешканець Вараша

Чоловік не сплачував аліменти з 2014 року. Ухвалені зміни до законодавства у межах ініціативи Міністерства юстиції  #ЧужихДітейНеБуває дали змогу державному виконавцю застосувати до боржника дієві важелі впливу. Зокрема батька обмежили у праві виїзду за межі України, праві керувати транспортними засобами, користуватися зброєю і полювати. Також чоловіка внесли до Єдиного реєстру боржників.

- Ймовірно, обмеження у праві виїзду за межі України чи не найбільше подіяло на чоловіка. Адже він мав намір їхати за кордон. А борг зі сплати аліментів завадив би йому це зробити. Тож після отримання постанов про обмеження боржник з’явився до відділу і заплатив 31 500 гривень заборгованих аліментів на утримання своєї дитини, - розповів начальник Вараського міського відділу Державної виконавчої служби Артур Семенюк.

За словами начальника обласного управління юстиції у Рівненській області Оксани Сальчук, торік державні виконавці Рівненської юстиції стягнули 79,9 млн грн аліментів на користь 18 тисяч дітей. Були приклади сплати боргу у 60, 90, 100 тисяч гривень за один раз.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: аліменти
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень