Працівники військової контррозвідки побили екс-ректора академії СБУ: полковник бив генерала (ФОТО)

Особисто. Через «Шлях»?

Генерал -- до та після -- побиття

Начальник 4 відділу управління військової контррозвідки Закарпаття полковник Андрій Панарін особисто брав участь у побитті генерала Віктора Мікуліна.

Про це повідомив у телеграм-каналі журналіст та депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола.

Він також нагадує, що у червні голова Закарпатської ОВА Віктор Микита вигнав полковника Панаріна із ради оборони Закарпатської області через те, що він лобіював включення в систему перетину кордону «Шлях» чоловіків, які виїздили закордон і не повертались в Україну.

У попередньому дописі Глагола інформує, що на Закарпатті три працівники військової контррозвідки побили екс-ректора академії СБУ генерала Віктора Микуліна, який у свій час був і заступником голови Закарпатської ОДА Москаля.

Подія сталася 23 червня у Великій Доброні.

Тоді 62-річному чоловікові вибили зуби. Як повідомляють ЗМІ, у нього діагностовано численні гематоми, синці, черепно-мозкову травму, перелам кисті та інші пошкодження.

За даними ЗМІ, зловмисники пересувалися на чорній «Шкоді». Однак їх затримали бійці підрозділу КОРД Нацполіції.

Журналіст Глагола стверджує, що полковника Андрія Панаріна у червні очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита виключив із ради оборони Закарпатської області «через те, що він лобіював включення в систему перетину кордону »Шлях« чоловіків, які виїздили за кордон і не повертались в Україну».

Через систему «Шлях» за рік видали понад 1,2 мільйони дозволів на виїзд за кордон

Віктор Микулін, 1960 р.н., свого часу був також заступником голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля та членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (станом на 2011 рік).

За даними ЗМІ, Мікулін проводив зустріч із помічником депутатки від партії влади Людмили Марченко Руманом Вайелем, який і викликав поліцію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень