У центрі Рівного горить біля електричного трансформатора

Про це повідомила рівнянка Вікторія

Жінка написала у соцмережі Фейсбук:

Victoriya Black Queen Сьогодні стала свідком, як двоє чоловіків та жінка розпалили багаття в контейнері для пластику (неподалік від обласної наукової бібліотеки). Коли дістала телефон - вони втекли. Полум'я стало вдвічі вищим, ніж на фото, поряд - трансформаторна, зверху нависають усілякі проводи.

 

Набрала 101 - таке враження, що я їм перервала гарний вихідний своїм дзвінком. Запропонували мені погасити відром води.... Взагалі я йшла з дитиною з тренування і проживаю в іншому районі. Поки розмовляла, вмовляла зреагувати, вітер розгойдував полум'я і позаду контейнеру, поряд із трансформаторною почав загорятися сухостій. Телефонувала двічі на 101.... Навіть і не знаю, для чого та служба....Може, в них бензину немає, або настрою....

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень