Ціна вивезення сміття у Рівному може зрости майже наполовину

Заява директора «Санком-Рівне»

Тариф на вивіз сміття підприємство «Санком» хоче підвищувати в зв’язку з потребою наводити лад в установі.

Мінімум на 40%.

Про це заявив новий директор «Санком-Рівне» Михайло Горбачук. Зараз установа має  проблеми зі станом машин – нова коштує 5-6 мільйонів, а обіг грошей підприємства на рік складає всього 18 мільйонів. Також у місті не вистачає контейнерів і суттєву проблему становлять сміттєкамери в будинках, які забирають багато сил підприємства. Ціна на газ і паливо також підскочили досить непропорційно, розповідає Михайло Горбачук:

Тариф має підвищуватись у будь-якому випадку. Якщо порахувати, то тариф на газ за останні 20 років зріз у 58 разів, а тариф на вивіз сміття в 10. Та й дизпаливо зараз дорожчає. Цю цінову невідповідність треба якось врегульовувати.

Конкретно директор «Санкому» поки що нічого сказати не може. Ті два тижні, які він провів на посаді, це занадто малий термін для того, аби щось аналізувати. На запитання депутатів про плани на майбутнє Горбачук відповів, що хоче збільшити кількість контейнерів у місті на 10%, тобто встановити ще 200 штук. Депутат Назарій Поліщук зазначив, що на встановлення контейнерів і облаштування майданчиків в міському бюджеті є зараз півмільйона гривень, хоча потрібно кілька десятків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень