Дітям згорілої на Рівненщині школи знайшли місце для навчання

Тож відновлять його найближчими днями

Фото Володимира Миколайчука

Йдеться про школу І-ІІ ступенів у селі Слобідка Острозького району, яка згоріла на Великдень. Тож 38 школярів були позбавлені можливості навчатися.

Але вже питання з відновленням навчання вирішили. Для цього, каже начальник обласного управління освіти і науки Григорій Таргонський, доведеться тимчасово змінити місце навчання.

Там в межах 1 кілометра є інша школа - в селі Межирічі: проектна потужність її десь близько 400 учнів, а навчається менше 200. Є в місті Острозі школа в межах 2 кілометрів відстані від села, де є можливість навчати дітей. Але було прийнято рішення спільно з батьками, що вони будуть навчатися зараз поки що на базі Межиріцької школи.

Чи існуватиме надалі школа у Слобідці, пояснює Григорій Таргонський, має вирішити місцева влада. Нині тут говорять про переобладнання Будинку культури під навчально-виховний комплекс «школа-дитсадок».

Тим часом, на місці згорілої школи побувало керівництво області: голова облдержадміністрації Олексій Муляренко, його заступник Світлана Богатирчук-Кривко та інші.

І Муляренко написав у соцмережі Фейсбук:

На жаль, приміщення школи згоріло вщент та відновленню не підлягає. Хоча треба віддати належне рятувальникам і місцевим мешканцям, котрі врятували все майно навчального закладу.

Також поінформував:

Вже з сьогоднішнього дня школярам та дітям зі Слобідки організовано доїзд до школи та дитячого садочка в сусідньому селі Межиріч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень